Vi vet en hemlighet som ingen annan vet

av naknasanningensuperadmin
youtube-naknasanningen

Vi har sedan ett tag tillbaka påbörjat ett nytt projekt. Ett projekt som vi inte riktigt ännu kan avslöja vad det är. Men vi är så sjukt taggade och längtar efter att kunna få spoila de för er.

Det är en del planering bakom, vi diskuterar hej vilt här hemma om olika upplägg osv… Jag vill skriva så mycket mer och berätta så mycket mer om allt, tro mig, men jag måste bita mig i tungan och hålla för munnen för att inte avslöja något.

Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla de och att ni fortsätter ge oss den kärlek som ni ger oss. Här igenom och på podden. På tal om podden. Imorse så redigerades senaste avsnittet, avsnittet som kommer att sändas imorgon.

Är ni taggade på morgondagens avsnitt?

Jag kan säga så här – Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!!?!!

/C

Annat kul att läsa

Lämna kommentar