När tiden inte alltid räcker till, speciellt när man driver multiföretag

av naknasanningensuperadmin

Vi har inte glömt bort er! Ni är saknad och vi saknar att podda och spela in Youtube. Tro mig när jag säger de, men tiden räcker f*n inte till.

Vi har pratat om detta hela sommaren när vi valde att ha sommaruppehåll, att vi måste sätta oss ner och skriva samtalsämnen. Sommaren kom, sommaren gick och nu sitter jag här i slutet av augusti och vi har inte kommit någonvart med samtalsämnena.

Så tråkigt! Och vi har våra anledningar. Därför skriver jag nu till er för att ni ska förstå att vi, precis som ni, har bara 24 timmar på ett dygn. Vi har sedan i sen vår/sommar startat ytterligare ett företag – en webbutik som har snart varit igång i snart en månads tid. Det har gått så sjukt bra, över förväntan och vi är så tacksamma över mottagandet av alla kunder som har handlat och lämnat feedback.

Sen har vi vår konsultfirma också, även den har blommat och nästintill exploderat detta året. Vi har fått in två stora kunder och stora samarbetspartners vilket gör att vi blir konkurrenskraftig mot våra branschkollegor och kan pressa priserna. Hur underbart är inte de? Samtidigt som vi är på väg att bli delägare i ett kommande stort företag som kommer ta den digitala världen med storm.

Som ni hör så har vi en del på gång och mycket mer på ingång. Vilket gör att Nakna Sanningen, både podden och Youtube kanalen blir lidande. Jag har inte orken helt enkel till att skapa content och har man inte orken så blir det inte bra.

Målet är att komma igång med Nakna Sanningen igen till september. Och jag hoppas att ni fortsätter att lyssna på våra befintliga poddavsnitt och kollar på våra knasiga Youtube klipp som finns ute.

/C

Annat kul att läsa

Lämna kommentar