Min bästa vän

av naknasanningensuperadmin
minbästavän

7 saker som avgör om din vän är din bästis

Vem är den vännen som du går till när det verkligen gäller. Den som finns där när du behöver en axel att gråta ut på, eller den som punktmarkerar dig när du mår dåligt. Det räcker med en blick så vet ni i samförstånd vad som gäller. Ni behöver inte ens prata men det finns vissa saker som man bör ha pratat om innan man kan kalla varandra bästa vänner.

Mina absoluta vildaste drömmar 

Du har kanske lite galna drömmar ibland, det är du medveten om. Hur många nätter har ni inte pratat i telefon om konstiga saker, sånt som man har gjort, vill göra och drömmer om att göra. Inget är för hemligt eller vilt för att du inte ska kunna berätta för din bästa vän. 

Familjedraman 

Det är skönt att ha en vän som verkligen förstår eftersom hen varit med ända från början. Hen vet vad dina föräldrar bråkar om. Vad du och dina syskon har haft för fejder och framför allt vad du och din partner alltid argumenterar om. Någon som kan ens hela historia är guld värt.

Mina flirtar 

Du har kanske haft en del och din bästis vet verkligen om varenda en. Ni har haft tusentals diskussioner om tjejen du mötte på skolavslutningen eller killen som satt bredvid dig på föreläsningen. Det är exakt den här typen av prat er emellan som gör er till bästisar.

Alla cravings, speciellt om nätterna 

Det är bara hen som förstår vad du menar när du säger att du äter om nätterna. Hen kommer aldrig döma dig om du går upp och käkar päron i sockerlag, bara för att du älskar det. Eller att du bakar nätterna igenom trots att alla sover.

Min jobbstress 

Det är jobbigt att jobba. Och ni måste så klart prata om det också. Du kanske hör till den ventilerande typen, att du måste tömma systemet på tokiga tankar för att fungera. När du kan klaga på din chef eller bara berätta om något galet som har hänt under dagen och få gensvar hos bästisen så vet du. Hen är en riktig vän.

Mina allra pinsammaste historier 

Det är bara hen som vet om vad som hände den där natten på scoutlägret. Eller den gången du råkade komma försova dig till anställningsintervjun för toppjobbet. Hen vet allt och ni kan ibland dra upp de här sakerna bara för att påminna varandra om hur mycket ni vet om varandra.

Mina drömmar och förhoppningar 

Du dagdrömmer konstant. Om allt som kan hända i ditt liv framöver. Om hur du går på röda mattor eller dejtar prinsar och prinsessor eller kanske bestiger berg. Och du måste prata med någon om det. Hen sitter där och lyssnar koncentrerar och berättar sen om sin egna bucket list. Då vet du att ni hör ihop. Bästa vännerna for ever!

Annat kul att läsa

Lämna kommentar