Let´s talk about sex!

av naknasanningensuperadmin
lets talk about sex

I ett av våra poddavsnitt så pratade vi lite om sex. Och ni som följer oss på Instagram har kanske sett att vi gjorde två inlägg om två olika ställningar. Jag tänkte att vi kunde även ta upp de här på bloggen.

En utav ställningarna är:

Kvinnan sitter gränsle över mannen med ryggen emot mannen som ligger ner. Mannen har då fria händer och kan smeka henne över hela kroppen. Kvinnan har bra kontroll över rörelserna och kan gå in i sin egen njutning. Att sitta så gör att hon själv kan gå in i sina egna känslor och önskemål och fantisera fritt för att hålla tändningen.

Ni som har lätt till att fantisera kanske kan se eller visualisera hur detta ser ut. Om ni kan de, visualisera hur det ser ut, är detta något ni föredrar? Något som förekommer i erat sexliv eller kanske vill prova på?

Kvinnan ligger på rygg och mannen ligger helt på sidan. Kvinnan lägger ett ben över mannens midja och det andra benet mellan hans ben.
I den här ställningen får kvinnan möjlighet att ta emot multistimulering och kan även ta ansvar för sin klitoriserektion. Saxen gör att man kan öva på att synka ihop så att man når klimax samtidigt. Till sin hjälp kan man ta en vibrator för att stimulera klitoris. Det här är en skön och bekväm ställning för båda parter. Mannen kan, utan större ansträngning, glida in och ut och vara med på kvinnans förmåga att njuta.
En annan positiv sak med den här ställningen är att kvinnan kan begränsa mannens rörelser, men även öka dem genom sina egna rörelser. Hon kan även stimulera honom manuellt men sina fingrar runt hela penis.

Detta var också en utav ställningarna vi tog upp. Är detta något ni kan visualisera er? Har ni testat den?

Som sagt, har ni inte hört oss prata i podden om alla våra knasiga samtalsämnen, där vi bl.a. pratar sex. Så gör de asap! Vad har ni för sexliv? Är den äventyrlig nog eller är det ”vanlig” sex som gäller? Och vad är ”vanlig” sexliv?

Annat kul att läsa

Lämna kommentar