Klarar jag mig utan mina syskon?

av naknasanningensuperadmin
Syskonkärlek

Syskonkärlek är något som i många fall är ganska självklart, men det finns i vissa fall där det brister och man har knappt något kontakt eller nån typ av relation till sina syskon.

När man ser på film, bland sina vänner, sin partner eller helt enkelt ute på stan och ser hur vissa har sin relation till sina syskon blir man både väldigt glad men samtidigt börjar man fråga sig själv varför man inte har det. Vad har man gjort för fel? Har man gjort något fel? Kommer det nånsin bli så för oss?

När man gång på gång försökt att få en relation, försökt prata med sin syskon och faktiskt hoppas på att dom ska höra av sig och bry sig LITE om en själv och vad som händer i ens liv, så tröttnar man ganska snabbt.

Hör man inte av sig på flera flera månader så enligt mig bryr man sig inte särskilt mycket, det finns inget intresse hur ens syskon vare sig det är lilla- eller storasyskon. Ens eget syskon är det närmaste familj man kan komma i stort sett och vi lär våra pojkar att dom två kommer ALLTID och ska ALLTID finnas vid varandras sida, om inte dom finns vid deras sida vem kommer vara det då.

Så frågan är, om man har syskon och inte har någon kontakt eller nånsin kommer ha, klarar man sig utan syskonen då tro?

Annat kul att läsa

Lämna kommentar