Fokusera på dom små målen

av naknasanningensuperadmin
idrottskliniken

Jag försöker att träna varje dag runt kl.11-13.00. Alltså runt lunch tiden. Perfekt tid att träna nämligen, då är det inte så mycket folk på gymmet och vi (ja, jag tränar med min man) behöver lite paus ifrån allt jobb.

Igår tränade vi ben och jisses säger jag bara. Så som jag köttade. Vilket känns idag! Det var en underbar känsla igår när vi lämnade gymmet. Speciellt när jag märkte att jag faktiskt klarar av att benpressa 100kg. Hur galet är inte de då? Jag är så imponerad av min resa, på både mentala och fysiska biten. Just den fysiska biten är väl de som jag blir mest imponerad av. Eftersom det är de första man ser hos mig och med mig. Dels att jag har gått ner en storlek på kläder. Mina ringar (smycken) har blivit större. Eller ja, inte smyckena i sig utan mina fingrar har blivit mindre. Kroppen med all träning håller på att tajtas till.

Min älskling märkte idag när jag stod med träningskläderna på att mitt övre kärlekshantag har minskat. Bara det är motiverande i sig. Det gäller att fokusera på dom små målen man uppnår längst vägen till de stora målet! Det är så jag bibehåller mitt fokus och motivation igenom allt i livet. Stirrar man blint på de stora så är det så lätt att tappa fokus och motivation just för att man glömmer bort dom olika målen man faktiskt lyckades med längst vägen.

/C

Annat kul att läsa

Lämna kommentar