Depression – Psykisk ohälsa

av naknasanningensuperadmin

Vi tror inte att någon har missat att en känd streamer har lämnat oss, Byron ”Reckful” Bernstein. Han blev endast 31 år ung. Och man kan konstatera bl.a. från hans ex-flickvän Blue Madrigal att han begick självmord.

Inte nog med hans tragiska bortgång som tog världen med storm, Anis don Demina publicerade i onsdags om att han tar paus ifrån omvärlden ett tag. Låt oss citera:

”Förlåt. Från och med imorgon så kommer jag logga ut. Alla sociala medier kommer skötas av mitt team och tyvärr kommer inga DM’s besvaras eller så. Jag måste ha ett break. Jag har gasat på kontant i över 3 år utan att stanna upp och fråga mig själv hur jag mår. Jag har gått igenom vissa saker den här våren som jag inte ens önskar på min värsta fiende. Jag är så tacksam för allt jag har, alla er som stöttar mig och det är för er jag tar en paus. För att komma tillbaka som en starkare, bättre, och gladare version av mig själv. Det kommer komma lite videos som vi har förinspelat, podden kommer rulla på som vanligt och giveaways etc kommer skötas av samarbetspartners och mitt management. För viktiga frågor maila mitt Mgmt på robin@blockparty.se – tack för er förståelse, jag älskar er. Glöm inte allsång på Skansen 14 Juli, jalla! ❤️❤️❤️. / eran Anis.” 

Är detta en mer förekommande tragedi som vi kommer se ett tag framöver? Och då tänker vi mest på ifall det kan vara så att det är relaterat till pandemin som vi befinner oss i. Vilket kan ändå på något sätt kännas rätt logiskt eftersom vi alla blir drabbade på olika sätt. Men kanske främst den ekonomiska aspekten. Vilket kan slå olika hos alla. Har ni blivit drabbad av pandemin? På vilket sätt?

Den psykiska ohälsan är en lurig sjukdom och kan bli lätt triggad av den omständighet vi alla befinner oss i. Det som är mest sorgset är att det är svårt att hitta den rätta hjälpen i rättans tid till att finna ljuset i de mörka.

Om ni känner er låga, om du är i en depression. Våga prata med din respektive eller familj om de. Skulle det vara så att du inte har någon att vända dig till, var inte rädd för att våga söka hjälp. Hjälpen är oftast mycket närmare än vad du tror. Och dessutom mer lätt tillgänglig. Dessa olika läkarvårds appar som finns numera är perfekt möjlighet att nyttja sen finns det även olika journummer man kan ringa också. Som sagt, våga att ropa efter hjälp.

 

Annat kul att läsa

Lämna kommentar