Dags för gymmet

av naknasanningensuperadmin
Gym träning

Äntligen, äntligen känner jag att suget och motivationen finns där för att börja träna igen. Idag, måndag är det alltså dags och jag har även fått med min kära att hänga på.

Som ni kanske vet, ni som lyssnar på vår podd och gör ni inte vad väntar ni på, så åker vi bara tillsammans till gymmet sen kör vi våra pass åt varsitt håll. Idag blir mitt första pass på ett år sedan jag träna sist, eller två år sedan jag tränade verkligen på allvar.

Fanns en tid då jag tränade i stort sett varje dag, yes varje dag och jag kände mig verkligen på topp då. Var kanske inte super fit då, men heller aldrig varit ute efter det utan jag älskar att lyfta tungt. Lyfta tungt och bli riktigt stark har alltid varit mitt mål och så även denna gången, allt det andra följer liksom med såsom viktminskning, eller i alla fall lite mindre mage samt att mitt självförtroende växer en aning när jag ser vad min kropp faktiskt klarar av när det kommer till att lyfta tungt. Älsklingen är på mig gällande kosten och hon har allt rätt, kost är MINST om inte mer viktig än själva träningen att röra sig. Jag ska fokusera på ”rätt” kost som passar mig, inte svälta ihjäl men samtidigt få i mig tillräckligt för att muskler och kropp ska må bra, med det stödet jag får av henne och med kosten som vi pratar om mycket fixar jag detta galant!

Alla har vi olika mål med vår träning och det viktigaste är kanske att inte gå in för det alldeles för seriöst eller för hårt, träningen är farlig det tar tid att se resultat och många tröttnar snabbt. Ge det tid, ha tålamod och tro mig resultaten kommer bli bättre än man väntat sig så länge man håller sig till regelbunden träning och träna rätt så man slipper skador.

Så idag kör vi, 31 augusti drar träningen igång på riktigt och vi ska fan bli starkare än någonsin denna gången!

/I

Annat kul att läsa

Lämna kommentar