Börjar äntligen komma på plats

av naknasanningensuperadmin
Huset altan

Först och främst, förlåt. Vi har varit lite offline och detta främst för att vi har verkligen lagt 100% att få ordning på vårt nya hem och nya kontor.

Att flytta från större till mindre än jobbigt på ett sätt men samtidigt inser man hur mycket skit man har, hur mycket saker man har som inte behövs och man bara vill göra sig av med.

Vi har redan sålt en hel del saker från vårt hem och mer kommer det att bli, detta är främst för att det känns onödigt att slänga det då allt fungera utan det handlar mer om att ge det till dom som faktiskt behöver det och kan använda det.

Flytten har gått bra, kanske inte smärtfritt men vi är i huset nu och nu ska vi bara få ordning på det sista som låter lättare sagt än gjort. Vi är i stort sett redo med vår studio för att spela in nya poddavsnitt så det kommer ni INTE att gå miste av, det gäller bara att snygga till det lite då det blir en del sladdar och prylar som ska vara på sin plats.

Igår körde vi på med att göra rent vår altan och enligt mig så är det ingen jätte stor skillnad medan någon annan tycker att det är enorm skillnad, det är väl bara för mig att vika mig och köra på med ännu en dag med att tvätta altanen för att verkligen få det så som vi vill ha det, rent och fint.

Bilder och hur vi faktiskt bor kommer vi lägga upp här på bloggen men det är då när allt är till 100% färdigt och vi är nöjda (som vi aldrig är). Då ska vi dela med oss av detta, men ni kommer garanterat även få höra mer om hela flyttprocessen i kommande avsnitt av podden.

Annat kul att läsa

Lämna kommentar