Arbetsnarkoman på deltid

av naknasanningensuperadmin
Arbetsnarkoman

Jag älskar mitt jobb, jag älskar att jobba med det jag gör. Och jag försöker hitta ett men, det finns men denna gången.

När folk prata om att vara arbetsnarkoman eller ens tar upp det så är det alltid i en negativ aspekt, men jag älskar mitt jobb, älskar det jag gör och skulle inte byta ut det om jag inte måste förstås.

Jag jobbar bra många timmar i veckan men jag gör det med glädje och att ha mycket att göra gillar jag, att ha schemat överfullt med saker är min grej fastän jag kanske inte är den bästa på att använda kalendern.

Är man en Arbetsnarkoman enligt mig så ser jag detta som något positivt då man faktiskt älskar sitt jobb och älskar det man gör, sen att man bara får betalt för något man tycker om att göra är bara ett enormt plus.

När man hör ordet arbetsnarkoman så låter det verkligen inte bra, narkoman liksom är något negativt och kanske är det inte bra att vara arbetsnarkoman. Men samtidigt är det ju ett arbete bara att jag svårt att sluta jobba när jag väl har börjat vilket jag inte tror särskilt många är med om, många slutar jobba när klockan blir 16.00 eller 17.00 för att gå hem och koppla bort sig från jobb helt.

Även när jag inte är på kontoret eller sitter med jobb så är det jobb i skallen, planering och saker som kan förbättras eller varför inte skapa nya projekt som man antingen lyckas med eller bara blir något som inte går hela vägen, skam för den som ger sig.

Annat kul att läsa

Lämna kommentar