Äntligen TORSDAG!!

av naknasanningensuperadmin
naknasanningenpodden

Vissa brukar kanske säga, ÄNTLIGEN FREDAG! Men vi på Nakna Sanningen jublar på torsdagar. Vet ni varför? Det borde ni veta nu… Jo, ett nytt avsnitt finns ute!! Woop Woop. 

Hoppas ni alla mår bra, trots att vi fortfarande befinner oss mitt i pandemin. Ni har väl inte glömt bort att det fortfarande är covid-19? Verkar så med tanke på alla förkylningar som är överallt. Trots att man är förkyld så snälla, stanna hemma. Många snoriga och hostiga barn på dagis och skola. Många snoriga och hostiga vuxna som är ute och handlar. Är ni sjuka, stanna hemma! Ta erat ansvar och bromsa pandemin. Håll avstånd, tvätta händerna ofta och nys/hosta i armvecket. Det är nu allt sätt på prov om hur vi hanterar detta. I våras när covid-19 bröt ut så är det alltid lättare att hålla sig utomhus osv då vädret är lite mer till vår fördel. Men nu när hösten är här och det blir bara kallare, vistas vi per automatik även mindre och mindre utomhus. Och förkylningarna ökar för vi inte är beredd på temperaturs skillnaden.

Jag brukar hålla mig till de jag en gång lärde mig som liten, hellre för mycket kläder och vara varm när det är kallt ute. För då kan man klä av sig när man fått upp kroppstemperaturen än att ha för lite kläder på sig och frysa konstant.

I dagens avsnitt så pratar vi om kändisar som jag och älsklingen verkligen gillar. Vilka kändisar tycker ni om?

/C

Annat kul att läsa

Lämna kommentar